Polyurethan og gummi i høj kvalitet - kort leveringstid

united kingdom germany

Vi står parat til rådgivning:

Send os en mail:

Firma siden 1979

Fokus på kundernes behov

Moderne maskinværksted

Valsning og ombelægning af båndvalser med videre

Hos Dansk Elastomer A/S i Aarup laver vi belægninger til valsning for virksomheder i hele Danmark og i udlandet. Vi har specialiseret os i forskellige polyurethan-løsninger i forbindelse med valsning. Det kan blandt andet være til båndvalser og transportbåndvalser.

Ombelægning og valsning efter jeres anvisninger

​Vores produkter inden for valsning udformes helt efter jeres anvisninger. Det kan være med piler og riller. Vi kan endvidere levere ståldelen til for eksempel båndvalser og transportbåndvalser.

Vi tilbyder hårdheder fra Sh. 60A til Sh. 72D. Og I kan vælge imellem rød, sort, grøn og naturfarve som standardfarve, men vi tilbyder også specialfarver.

Vi tilbyder også ombelægning af valser. Vi fjerner de gamle belægninger med valsning, hvorpå vi støber den nye belægning på.​

Vi har omkring 40 års erfaring med polyurethan (PUR) til belægning af hjul og valser samt til støbning og formstøbning af forskellige emner. 

Det særlige ved polyurethan er, at det har en god bæreevne, en høj elasticitet og en god resistens over for kemikalier. Dertil kommer, at det er slidstærkt. Samtidig er omkostningerne til vores forme lave i forhold til forme til sprøjtestøbemaskiner.

Kontakt os for at få et tilbud på belægning og støbning

​Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 64 43 32 20 eller på info@dansk-elastomer.dk for at få et uforpligtende tilbud på valsning, ombelægning og støbning.​

​Bestil brochure

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.