Polyurethan og gummi i høj kvalitet - kort leveringstid

united kingdom germany

Vi står parat til rådgivning:

Send os en mail:

Firma siden 1979

Fokus på kundernes behov

Moderne maskinværksted

​Ferielukket i uge 42-closed in week 42

Gummihjul til stablere, trucks og lignende

Hos Dansk Elastomer A/S i Aarup fremstiller vi gummihjul af polyurethan (PUR) for virksomheder i hele Danmark samt mange steder i udlandet. Det kan være gummihjul til blandt andet stablere, trucks og trappearbejdsningsmaskiner med videre.

Fremstilling af gummihjul efter individuelle ønsker og behov

​Vi fremstiller gerne gummihjul efter enkeltordre, og vi tilbyder også ombelægning af hjul. Vi fremstiller hjulene i de ønskede dimensioner og hårdheder efter dine individuelle ønsker og behov. Vi udvikler løbende nye løsninger, som vi tilbyder vores kunder. Vi tilbyder også komplette løsninger.

Det er muligt at vælge imellem rød, sort, grøn og naturfarve som standardfarve. 

Derudover tilbyder vi specialfarver til gummihjul, hvis I ønsker det. Det endvidere muligt at vælge imellem forskellige hårdheder fra Sh. 60A til Sh. 72D.​

Vi har arbejdet med polyurethan i omkring 40 år, fordi det er et slidstærkt materiale. Samtidig har det en god bæreevne, en høj elasticitet og en god resistens over for kemikalier. Dertil kommer, at formene er billigere end sprøjtestøbeforme.

Kontakt os gerne for at høre om vores løsninger til hjul

​Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på gummihjul, og vi giver gerne gode råd og vejledning. Du kan ringe til os på telefon 64 43 32 20 for at høre nærmere. Eller du kan skrive til os på info@dansk-elastomer.dk.​

​Bestil brochure

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.