Polyurethan og gummi i høj kvalitet - kort leveringstid

united kingdom germany

Vi står parat til rådgivning:

Send os en mail:

Firma siden 1979

Fokus på kundernes behov

Moderne maskinværksted

Historie

Firmaet startede op i 1979 i en lille smedie i Harndrup af Jens Gade, som tidligere var ingeniør på Dan-Foam (i dag Tempur).


Firmaet flyttede i 1982 til Aarup og herefter gik det rask fremad og firmaet er siden vokset fra 3 ansatte til 24 i dag.


Grundet større ordretilgang har firmaet udvidet 2 gange først i 1987 og senere i 2001. Siden dec. 2001 har det været datteren Henriette Gade og sønnen Jacob Gade, der har drevet Dansk Elastomer A/S

Men da Henriette søgte nye udfordringer fra den.1-7-2012,overtog Jacob Gade hendes del af firmaet. Og står i dag således som eneejer af Dansk Elastomer A/S.

D. 19. april 2002 skete det uheldige, at støbeafdelingen brændte ned, men afdelingen er bygget op igen og alt fungerer som før (dog med nogle erfaringer rigere mht. brand).

Firmaet producerer polyurethan, som anvendes til belægning af hjul og valser. Derudover støber Dansk Elastomer A/S rør i dette materiale, som senere anvendes som pakninger i fly-, off-shore- og andre industrier.


Dansk Elastomer A/S er et firma som fremstiller efter enkeltordre, dvs. der udvikles hele tiden nye emner udfra kundernes ønsker og behov.


Firmaet producerer både til indland og udland, hvoraf 30% af omsætningen går til udlandet.


Til højre ses grundlæggerne af virksomheden Dansk Elastomer A/S, Jens- og Inga Gade.

Jens Gade​

Inga Gade​

​Bestil brochure

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.