Montag - Donnerstag: 06–16 • Freitag: 06–13:30 • Samstag - Sonntag: Lukket

denmark  united kingdom  germany

Ombelægning af båndvalser med videre

Hos Dansk Elastomer A/S i Aarup laver vi belægning og ombelægninger af valser for virksomheder i hele Danmark og i udlandet. Vi har specialiseret os i forskellige polyurethan-løsninger i forbindelse med belægning af valser. Det kan blandt andet være til båndvalser og transportbåndvalser.

Ombelægning af valser efter jeres anvisninger

​Vores produkter inden for belægning af valser udformes helt efter jeres anvisninger. Det kan være med pilhøjde, bombering eller riller. Vi kan endvidere levere ståldelen til for eksempel båndvalser og transportbåndvalser.​

Vi tilbyder hårdheder fra Sh. 60A til Sh. 72D. og I kan vælge imellem rød, sort, grøn og naturfarve som standardfarve, men vi tilbyder også specialfarver.

Vi tilbyder også ombelægning af valser. Vi fjerner de gamle belægninger, hvorpå vi støber den nye belægning på.​

Vi har omkring 40 års erfaring med polyurethan (PUR) til belægning af hjul og valser samt til støbning og formstøbning af forskellige emner. 

Det særlige ved polyurethan er, at det har en god bæreevne, en høj elasticitet og en god resistens over for kemikalier. Dertil kommer, at det er slidstærkt. Samtidig er omkostningerne til vores forme lave i forhold til forme til sprøjtestøbning.

Kontakt os for at få et tilbud på belægning og støbning

​Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 64 43 32 20 eller på info@dansk-elastomer.dk for at få et uforpligtende tilbud på valsning, ombelægning og støbning.​

​Broschüre bestellen

 
 
 
 
 
 
Einige Felder sind nicht korrekt ausgefüllt

Warum uns Wählen? ​

Werkstatt für Polyurethanguss (PUR)

​Das Unternehmen besteht seit 1979

Kundenbedürfnisse im Fokus

​Moderne Werkstatt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Wer Sind wir?

​Dansk Elastomer A/S

Snedkervænget 2

DK-5560 Aarup - Find weg

CVR: 10395984​

Kontaktinformation

Öffnungszeiten

Montag - Donnerstag: 06–16

Freitag: 06–13:30

Samstag - Sonntag: Geschlossen

Haben Sie nicht gefunden, was Sie gesucht haben?