Montag - Donnerstag: 06–16 • Freitag: 06–13:30 • Samstag - Sonntag: Lukket

denmark  united kingdom  germany

Gummiplade i enhver form og enhver størrelse

Hos Dansk Elastomer A/S i Aarup kan vi fremstille en gummiplade af polyurethan (PUR) i enhver form og næsten enhver størrelse. Hårdheden for en gummiplade kan være mellem Sh. 60A og Sh. 72D. Vi laver gummiplader for virksomheder i hele Danmark samt i udlandet.

Støjdæmpning og støddæmpning med en gummiplade

​En gummiplade kan benyttes til mange formål såsom støjdæmpning og støddæmpning. Gummiplader er i det hele taget gode som fjedrende elementer. Gummiplader er også velegnede som slidplader til skrabere, skrabere til betonindustrien samt til sneplovskærere.

Hårdheden på en gummiplade kan være mellem Sh. 60A og Sh. 72D, og tykkelsen kan være mellem 2 mm og 100 mm. 

Farven kan være rød, sort, grøn og naturfarve, men vi tilbyder også specialfarver, hvis du ikke ønsker vores standardfarver.​

​​Vi har omkring 40 års erfaring med polyurethan, som er et yderst slidstærkt materiale. Dertil kommer, at det har en høj elasticitet og en god bæreevne samt en god resistens over for kemikalier. Det er endvidere billigere at lave vores forme end sprøjtestøbeforme.

Kontakt os for at få mere at vide om pladeløsninger

​Du er velkommen til at få mere at vide om vores pladeløsninger. Vi giver gerne gode råd og vejledning i forbindelse med et uforpligtende tilbud på en gummiplade af polyurethan. Du kan ringe på telefon +45 64 43 32 20 for at få en nærmere drøftelse. Eller du kan skrive til info@dansk-elastomer.dk.

​Broschüre bestellen

 
 
 
 
 
 
Einige Felder sind nicht korrekt ausgefüllt

Warum uns Wählen? ​

Werkstatt für Polyurethanguss (PUR)

​Das Unternehmen besteht seit 1979

Kundenbedürfnisse im Fokus

​Moderne Werkstatt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Wer Sind wir?

​Dansk Elastomer A/S

Snedkervænget 2

DK-5560 Aarup - Find weg

CVR: 10395984​

Kontaktinformation

Öffnungszeiten

Montag - Donnerstag: 06–16

Freitag: 06–13:30

Samstag - Sonntag: Geschlossen

Haben Sie nicht gefunden, was Sie gesucht haben?