Monday - Thursday: 06–16 • Friday: 06–13:30 • Saturday - Sunday: Closed

denmark  united kingdom  germany

Ombelægning af båndvalser med videre

Hos Dansk Elastomer A/S i Aarup laver vi belægning og ombelægninger af valser for virksomheder i hele Danmark og i udlandet. Vi har specialiseret os i forskellige polyurethan-løsninger i forbindelse med belægning af valser. Det kan blandt andet være til båndvalser og transportbåndvalser.

Ombelægning af valser efter jeres anvisninger

​Vores produkter inden for belægning af valser udformes helt efter jeres anvisninger. Det kan være med pilhøjde, bombering eller riller. Vi kan endvidere levere ståldelen til for eksempel båndvalser og transportbåndvalser.​

Vi tilbyder hårdheder fra Sh. 60A til Sh. 72D. og I kan vælge imellem rød, sort, grøn og naturfarve som standardfarve, men vi tilbyder også specialfarver.

Vi tilbyder også ombelægning af valser. Vi fjerner de gamle belægninger, hvorpå vi støber den nye belægning på.​

Vi har omkring 40 års erfaring med polyurethan (PUR) til belægning af hjul og valser samt til støbning og formstøbning af forskellige emner. 

Det særlige ved polyurethan er, at det har en god bæreevne, en høj elasticitet og en god resistens over for kemikalier. Dertil kommer, at det er slidstærkt. Samtidig er omkostningerne til vores forme lave i forhold til forme til sprøjtestøbning.

Kontakt os for at få et tilbud på belægning og støbning

​Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 64 43 32 20 eller på info@dansk-elastomer.dk for at få et uforpligtende tilbud på valsning, ombelægning og støbning.​

Order brochure

Fill in your information and we'll send a brochure and sample fan for you to explore our products.

 
 
 
 
 
 
Please make sure all required fields are filled out correctly

Why choose us?

Workshop specialized in polyurethane (PUR)​

Company build in 1979

Focus on customers need

Modern machinefactory

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Who are we?

​Dansk Elastomer A/S

Snedkervænget 2

DK-5560 Aarup - Find route

CVR: 10395984​

Company information

Opening hours

Monday - Thursday: 06–16

Friday: 06–13:30

Saturday - Sunday: Closed

Didn't find what you were searching?